Zilverwater een waar levenselixer!

1 min read

Veel mensen zien zilverwater als een echt levenselixer dat u helpt gezond te zijn en ook te blijven. Wanneer u zilverwater gebruikt zult u minder vatbaar zijn voor bacteriën, virussen en parasieten. Er zijn wel enkele bacteriën, virussen en parasieten die immuun zijn voor zilverwater maar dit zijn er niet veel.

Waar moet u op letten bij het kopen van zilverwater ?

U moet goed opletten of u wel puur zilverwater koopt en niet een variant hierop of een mengsel. Ook is het van belang dat u let op de kleur die het zilverwater heeft. Wanneer dit een waterige kleur heeft heeft u waarschijnlijk een mengsel. Bij een bruine/oranje kleur is het wel puur. Ook moet u het niet in een koelkast plaatsen, zo verminderd de werking. Als laatste moet u het niet schudden.

Hoe moet u zilverwater gebruiken?

Door de strikte reglementen die voor dit middel gelden mogen wij u geen gebruiksadvies geven. Wel wordt het middel door veel mensen dagelijks gebruikt, vaak wordt er ongeveer 10 ml per dag genuttigd.

 

De mening van andere gebruikers :

Veelal krijgen wij positieve reacties van mensen. Mensen die echt baat hebben bij het middeltje. Helaas zijn er natuurlijk op het internet ook altijd negatieve recensies te vinden. Gelukkig is het grootste gedeelte van de reacties zeer positief.