www.veiligheids-trainingen.nl: voor al trainingen op het gebied van veiligheid

2 min read
www.veiligheids-trainingen.nl

Op www.veiligheids-trainingen.nl vind je alle informatie over de veiligheidstrainingen van G4s. G4s is marktleider op het gebied van veiligheid- en beveiligingsoplossingen. Niet alleen in Nederland maar wereldwijd.

Www.veiligheids-trainingen.nl: voor diverse soorten trainingen

www.veiligheids-trainingen.nlNaast de bekende BHV en EHBO trainingen kun je bij G4s ook terecht voor andere trainingen op het gebied van veiligheid zoals: brandweertrainingen, maritieme trainingen, industriële trainingen, security trainingen, crisismanagement en agressietrainingen en management trainingen. Over deze trainingen kun je meer lezen op www.veiligheids-trainingen.nl. 

Interne bedrijfshulpverlening

Voor de meeste bedrijven zijn de BHV en EHBO trainingen het meest actueel. Immers, elk bedrijf is wettelijk verplicht om zelf zijn interne bedrijfshulpverlening te regelen. De meeste bedrijven hebben dus 1 of meerdere BHV-ers. Deze werknemers moeten hiervoor een speciale training volgen om ze op te leiden om in noodsituaties te kunnen handelen. G4s biedt deze trainingen aan.

BHV training

www.veiligheids-trainingen.nlDe BHV training bestaat uit een tweedaagse basiscursus. Na deze twee dagen ben je gecertificeerd al BHV-er. Niet alleen komt de theorie aan bod, ook wordt de praktijk geoefend waarbij waarheidsgetrouwe situaties worden nagebootst.  Omdat noodsituaties zich niet dagelijks voordoen, is het belangrijk om elk jaar een herhalingscursus te volgen. Op die manier houd jij je kennis up to date en kun je jouw vaardigheden weer even oefenen.

EHBO cursus

De Basiscursus EHBO duurt 3 dagen en wordt afgesloten met een onafhankelijk examen van het Oranje Kruis. De theorie is natuurlijk belangrijk maar ook bij deze training bestaat een groot deel uit praktijk. Het certificaat dat je ontvangt is 2 jaar geldig. In die twee jaar moet je een herhalingscursus volgen om zo je kennis op te frissen en je praktijkvaardigheden opnieuw te oefenen. Na deze herhalingstraining wordt je certificaat weer verlengd.

Meer informatie over deze EHBO en BHV cursussen en alle andere trainingen van G4s kun je lezen op www.veiligheids-trainingen.nl.

 

 

More Stories