Windscherm op het terras maakt de gast blij!

1 min read
windscherm

Met een windscherm kun je de gast op de juiste manier tevreden maken! Hierdoor zullen zij de volgende keer weer terug keren voor het diner. De ambiance wat je creëert met een scherm is bovendien onwijs gaaf. Dan heb ik het nog niet gehad over de aantrekkelijke lage kosten die zij hanteren! In dit geval spreek ik over Xterior. Dit bedrijf beschikt over de juiste kennis en ervaring op dit gebied. Zij werken met de beste materiaal en daar profiteer jij van! Zelf was ik voor een half jaar terug ook opzoek naar een windscherm. Voor zowel op de zaak alsmede thuis wilde ik dit zien te realiseren.

windscherm

Hierdoor was ik op het internet gaan zoeken en kwam ik al vrij snel terecht bij Xterior. De aantrekkelijke kosten in combinatie met het materiaal waar zij mee werken is perfect. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om door hen een offerte op te laten maken.

De windscherm staat!

Nadat ik de offerte had ontvangen was ik tevreden en heb hier akkoord op gegeven. Alles werd geregeld en vervolgens gingen zij aan de slag voor ons. Voordat ik het eigenlijk had verwacht kreeg ik al bericht dat het onderweg was. Wat een geweldige en snelle service zeg!