We gaan er vandoor!  

2 min read

De zomervakantie is aangebroken, voor veel mensen tijd om eropuit te gaan! Misschien ga je in eigen land op vakantie, of heb je toch een vakantie naar een ver land weten te boeken. Waar je ook naartoe gaat, vergeet je zonbescherming niet! Misschien ben jij iemand die eerst een keer je zonnebril moet vergeten voordat je hem daarna permanent bij je hebt. Of dat je na een keer flink verbranden je zonnebrand nooit en te nimmer meer vergeet op te smeren!  

Voor het geval dat 

Ben je nu nog steeds bang dat je een keertje wat vergeet, misschien heb je dan een extra laag aan bescherming nodig om jezelf gerust te stellen. Om je eigen nog meer te beschermen tegen de zon, kan je er dus ook aan denken om een hoedje op te zetten. Je hebt tegenwoordig zoveel verschillende stijlen en vormen, voor iedereen is de perfecte hoed te vinden. En als je een keer je zonnebril ergens laat liggen, neemt de hoed zijn werk over! 

Ben jij zometeen in een warm land te vinden? Een rieten hoed is lekker luchtig en biedt goede bescherming tegen de zon. Door een licht kleurtje te kiezen zal je hoofd ook niet zo warm worden, en het ziet er super elegant uit! Tegenwoordig kun je zo veel verschillende modellen vinden, vaak ook met leuke bandjes voor een charmant accent. Ook kun je zelf de breedte van de band kiezen. Je draagt een hoed natuurlijk voor een groot deel om de zon te blokkeren, dus een brede band is voor een zonvakantie zeker handig.  

Voor hem en haar 

Een prettige rieten hoed is niet alleen voor dames weggelegd, heren hebben ook bescherming nodig! Door de grote keuze aan stijlen zijn er ook genoeg rieten hoeden te vinden die een meer mannelijke uitstraling hebben. Een mooie Panama hoed is tijdloos, en staat prachtig bij zowel mannen als vrouwen!