Want ik wil een akoestische scheidingswand

1 min read

Ik vind weinig dingen zo storend dan wanneer ik de draad in een gesprek dreig kwijt te raken doordat ik word door een luidruchtig gesprek in de aangrenzende ruimte. Geluidsdempende akoestische scheidingswand oplossingen bieden hierbij uitkomst.

Het stappenplan

Gespecialiseerde bedrijven perfectioneren de akoestiek in een ruimte of pand. Er wordt een duidelijk stappenplan gemaakt tussen wensen en mogelijkheden waarbij altijd het praktisch oogpunt in oogschouw wordt gehouden. Er is keuze uit vele panelen, cabines en glaswanden maar ook aan plafondelementen is gedacht. Zowel bij bestaande als nieuw in te richten kantoorruimtes zijn deze gemakkelijk te plaatsen door een vakspecialist van uw bedrijf naar keuze. Het moderne flexwerken in een open kantoor opstelling hoeft geen belemmering te zijn bij de juiste indeling en gebruik van de panelen.

Toch kan een akoestische scheidjngswand ook thuis, bij jamsessies van uw echtgenoot onontbeerlijk zijn. Er zijn relatief weinig grote aanpassingen nodig om dit te realiseren.

Bedrijven in de zorg gebruiken regelmatig verschillende oplossingen zoals bij de afgesloten ruimtes met oog op privacy, horeca met oog op overlast en in het onderwijs met oog op concentratiebehoud.