laserstans

Verschil in laserstans of ponsen

In laserstans of ponsen zit een duidelijk verschil. Het lijkt haast hetzelfde, alleen is bij het ponsen de plaat waar materiaal uit gehaald is het eindproduct. Bij stansen zijn de materialen die uit een grote plaat komen het product.

Wanneer je op zoek bent naar een bedrijf waar jij een opdracht heen kan brengen voor het stansen van een bepaald onderdeel, dan ben je bij Reijnders graveer & lasertechniek aan het juiste adres. De medewerkers die hier werkzaam zijn , weten als geen ander een mooie product uit een RVS plaat te snijden. Tot op de millimeter nauwkeurig en zeer netjes afgewerkt.

laserstans

Via laserstans een onderdeel laten maken

Ons bedrijf heeft meerdere machines in gebruik en het kan voorkomen dat er een bepaald onderdeel kapot gaat. Zo ook een tijd geleden toen er een tandwiel afbrak. Normaal bestellen wij deze bij de leverancier, maar dat duurt vaak erg lang voordat het eindelijk geleverd gaat worden. De oplossing is om via Reijnders dit onderdeel te bestellen. Zij kunnen met hun machines dit onderdeel uit stansen en op deze manier hoeven wij geen kostbare tijd te verliezen, om deze machine niet te kunnen gebruiken.

Via het bedrijf Reijnders is veel meer mogelijk. Denk hierbij aan frezen, graveren, digitaal printen en nog veel meer.

Previous Article
Next Article