Samen met mijn neefje op zoek naar keukenzaak Dordrecht

1 min read

Mijn neefje ging samen met zijn vriendin verhuizen naar een woning in Dordrecht. We gingen samen op het internet op zoek naar keukenzaak Dordrecht omdat de keuken van de woning erg verouderd was.

Veel keukens te vinden op de website van I-KOOK

Toen we een tijdje op het internet op zoek waren geweest naar keukenzaak Dordrecht kwamen we uiteindelijk uit op de website van I-KOOK. Het bedrijf biedt in vergelijking met de andere websites die wij hadden bezocht erg mooie keukens aan tegen een voordelige prijs.

Veel reviews en een super hoog klant gemiddelde

Op de website staat ook vermeld dat het bedrijf een klant gemiddelde heeft van een 8,6. Dit is erg hoog en we besloten daarom ook om een aantal reviews te van voorgaande klanten te lezen. Er zijn erg veel reviews op de website te vinden en in veel van deze reviews wordt vermeld dat ze het een erg betrouwbaar bedrijf vinden die voordelige prijzen hanteert. Mijn neefje besloot daarom ook om over te gaan tot een aankoop van een keuken van I-KOOK. De keuken was super snel geleverd en zag er erg goed uit. Toen de keuken eenmaal geplaatst was zag de woning er veel mooier uit daarom zijn wij ook erg tevreden over I-KOOK.