Praten met een psycholoog online heeft me echt geholpen!

1 min read

Ik kamp al een tijdje met een depressie, maar echt hulp zoeken was altijd een te grote stap voor mij. Gelukkig ben ik er recentelijk achter gekomen dat praten met een psycholoog online ook mogelijk is bij Thamba Coaching. Op deze manier is het veel laagdrempeliger en fijner voor mij om met mijn problemen te dealen.

Goede ondersteuning op afstand

Ik vind de sessies online met een professionele psycholoog fijn, want op hele slechte dagen kom ik soms mijn huis niet eens uit. Naar een psycholoog gaan in het echte leven is dus een zeer grote stap voor mij. Thamba Coaching is daarom echt mijn redding, want zij hebben het voor me mogelijk gemaakt om hulp op afstand te krijgen en dat werkt veel beter bij mij. Op deze manier kan ik op een ongedwongen manier begeleiding krijgen die bij mij past. De sessies met de online psycholoog gebeuren via een beveiligde chat, dus ik kan dat gewoon thuis vanachter de computer doen. Ik kan mijn ei kwijt en persoonlijke zaken bespreken waar ik niet meer zelf uit kan komen en tot nu toe heb ik er heel veel aan gehad!