Mooie lippen met filler Amsterdam bij A&A Clinic!

Ik heb volle lippen altijd erg mooi gevonden, maar helaas zie ik er van nature niet uit als Kylie Jenner. Daarom besloot ik laatst om filler Amsterdam in mijn lippen te nemen bij A&A Clinic. Ook vanwege mijn leeftijd (ik ben 34) zijn mijn lippen door de jaren heen steeds dunner geworden en hierdoor ben ik nogal onzeker, dus vond ik dat ik mezelf wel mocht verwennen met een filler-behandeling.

Direct resultaat: volle lippen

De reden dat ik voor A&A Clinic koos, is omdat mijn vriendinnen hier al eerder zijn geweest voor een botox-behandeling en filler-behandeling. Ik heb me laten vertellen dat je hier de beste filler Amsterdam kon krijgen, dus ik was erg benieuwd geworden! Op internet las ik ook alleen maar positieve reviews en op social media zag ik mooie foto’s van goede resultaten, dus ik had er echt zin in! 3,5 week geleden was het eindelijk zover en kreeg ik mijn fillers. Het deed eigenlijk helemaal geen pijn en voor ik het wist, was het al klaar. Het resultaat was meteen merkbaar en ik ben enorm blij! Mijn lippenstift komt nu mooier uit en ik heb al allerlei complimenten gekregen van verschillende mensen.

Previous Article
Next Article