Ik loop op Zinda deze zomer

Zinda is vanaf nu wel even mijn favoriete merk. Uiteraard bestel ik deze op de website van: vanbommelschoenen.nl. Bij dit adres vind je namelijk diverse collecties van alleen de merken die een hoge kwaliteit bieden zonder dat je hiervoor teveel betaald. Omdat ik zo tevreden ben over mijn bestelling wilde ik hier op dit blog mijn complimenten achter laten. Want goede tips zijn er immers om te delen toch?

zinda

De hele dag vol te houden zonder zere voeten

Eigenlijk heb ik pas sinds kost het merk Zinda ontdekt. Per toeval omdat mijn oog gewoonweg viel op een mooie zomerschoen heb ik deze besteld. vandaag is het eigenlijk pas de eerste dag dat het wel zomer lijkt. Je snapt natuurlijk dat ik vandaag de schoenen draag. Wat mij opvalt is dat ik geen enkele hinder aan mijn voeten ondervindt ondanks de hoge hakken en dat het open schoenen zijn. 

Voor elke vrouw die het belangrijk vindt om op goede schoenen te lopen. Die een mooie uitstraling hebben maar een goed draagcomfort bieden moeten beslist eens een kijkje nemen op deze website en je zult zien wat ik bedoel.

Previous Article
Next Article