Ideale zwarte motorlaars hier gevonden

Mijn man en ik delen dezelfde hobby en dat is motorrijden. Voor mijn outfit was ik nog op zoek naar de ideale zwarte motorlaars. Samen rijden we veel en hebben in onze schuur alles in het teken van de motoren staan. Ook hebben we kleding die echt gemaakt is voor het rijden. Kleding die veilig moet zijn, dat vind ik zo belangrijk. Laarzen zijn hier een heel belangrijk onderdeel van. Ze moeten veilig zijn maar er ook leuk uitzien. Ik heb echt een mooi pak, speciaal voor vrouwen gemaakt en daar wilde ik ook nog laarzen bij hebben. Toevallig liep ik met mijn man door Valkenswaard langs deze winkel. Ik kende deze helemaal niet. Maar wat een paradijs zeg, mooie laarzen, leuk personeel en wat een gave winkel qua inrichting! Echt prachtig!

Hulp

Ze sprongen niet meteen in mijn nek die medewerkers, dat vind ik altijd wel prettig, eerst even rustig rondkijken. Even later had ik wat vragen en kwam een meisje mij helpen. Echt helemaal top. Deze laarzen draag ik nu met veel plezier. En veilig, en ze passen zo goed bij mijn outfit! Helemaal blij!

Previous Article
Next Article