Houtwormbestrijder gevonden bij mij in de buurt

1 min read

Houtwormbestrijder, daar was ik naar opzoek bij de wel bekende zoekmachine op het internet. Omdat ik houtworm in mijn houten palen van de afdak heb zitten wilde ik deze natuurlijk weg hebben. Zo kwam ik al snel terecht op de website van Beukema Ongediertebestrijding. Deze onderneming is gevestigd in Amsterdam en dat is dus bij mij in de buurt. Daarom besloot ik ook om een afspraak te maken met dit bedrijf om zo de houtworm te bestrijden. De kosten hiervan kreeg ik ook te horen en deze vielen mij honderd procent mee. Het is altijd nog goedkoper dan alles moeten vernieuwen.

HoutwormbestrijderHoutwormbestrijder uit Amsterdam heeft zeer goed werk geleverd

Door het bedrijf Beukema Ongediertebestrijding, is mij heel veel schade bespaard gebleven. De medewerker keek eerst of het echt om houtwormen ging en dit was helaas echt het geval. Daarna deed die met een speciale bestrijdingsmiddel het hout bewerken. Na dat alles was bewerkt, kon ik na een paar dagen geen houtworm meer vinden. Deze Houtwormbestrijder raad ik jullie dan ook niet voor niets aan. Naast houtworm bestrijd deze onderneming ook anders ongedierte. Kijk maar eens op de website van dit bedrijf voor meer informatie. Je zou er geen spijt van krijgen.

More Stories