hotel Rotterdam Luxor Theater

Hotel Rotterdam Luxor Theater

Boek een overnachting in hotel Rotterdam Luxor Theater en geniet hier van alle faciliteiten. De naam van dit onderkomen is Hotel Pincoffs en alle kamers zijn hier voorzien van luxe en diverse apparaten. Wanneer jij naar een leuke voorstelling gaat en niet de reis naar huis wilt aangaan, is het mogelijk om hier te overnachten. Heerlijk nagenieten van een prachtige voorstelling.

Hier kan je echt helemaal tot rust komen in dit geweldig mooie hotel, met zeer vriendelijk personeel. Alle kamers zijn hier op een zeer mooie manier ingericht. Denk hierbij aan een mooi sanitair, kingsize boxspringsbedden van Auping en een koffiemachine om zelf een heerlijk kopje koffie te zetten.

Kom ook gezellig overnachten in het hotel Rotterdam Luxor Theater

Samen met mijn man hadden wij een voorstelling in het theater en om dan na deze voorstelling naar huis te rijden was geen optie. Meteen hebben wij gekeken naar de mogelijkheden om in de buurt te overnachten. De enige mogelijkheid die ons aansprak was in Hotel Pincoffs. Alleen al de foto’s die je hier op de site kan zien waren erg mooi. De inrichting per kamer erg interessant en hier zagen wij ons wel heerlijk zitten in de parmantige stoelen die te zien waren.

Previous Article
Next Article