Gratis CRM, mooi meegenomen

2 min read

Een boekhoudprogramma met een gratis CRM, dat is een unieke kans. Bij Yoursminc zit een klantrelatiebeheersysteem inbegrepen.  Dit stelt je in staat om klantgegevens, die veelal in zeer divers lay-outs en vanuit verschillende systemen worden aangeleverd, snel door de tool uit te laten lezen en het boekingsvoorstel dat hieruit resulteert op te laten nemen in je boekhouding.

Een tool die zelf leert

Een systeem dat honderd procent accuraat is en ook nog eens zelflerend werkt, dat bespaart je veel tijd. Wanneer je immers een vanuit een eerder geïmporteerde factuur verkregen boekingsvoorstel hebt aangepast, weet het systeem de volgende keer nog wat je precies gedaan hebt en zal het aanpassingen voorstellen.

Een snelle jongen

Het wordt de beste arbeidskracht vergeven: niemand die zo snel is als het Scan & Herken-programma van Yoursminc. Duurt het handmatig inscannen van facturen wel bijna een minuut; met Scan & Herken is het inlezen van een document secondenwerk: binnen 15 seconden heeft het systeem het geregistreerd.

Al je projecten inzichtelijk

Ben je een ondernemer die op projectbasis werkt, dan voorziet Yoursminc in de perfecte applicatie om goed overzicht te houden. Met het toewijzen van activiteiten aan een bepaald project krijg je bijvoorbeeld inzicht in de duur, het budget en de soort activiteiten dat op een bepaald project uitgevoerd zijn. Eigen medewerkers kunnen hun uren invoeren en hierbij aangeven waaraan ze deze precies besteed hebben. Aan de hand van alle op een specifiek project ingevoerde uren, kan een automatische factuur gedraaid worden, welke eerst in als concept zichtbaar is. Na een doen van eventuele aanpassingen en aanvullingen, kan de factuur meteen door naar de klant.

Altijd online

Waar je ook bent, je kunt je boekhouding altijd uitlezen. Dankzij de veilige internetverbinding en versleutelde wachtwoorden liggen je boekhoudgegevens niet zomaar op straat. Ben je buiten de deur en word je door je accountant gevraagd wat gegevens te verstrekken, dan hoef je daarvoor niet naar kantoor te rijden en je dossierkasten uit te spitten, maar kun eenvoudigweg Yoursminc raadplegen op je smartphone.