Een goede zadelstoel is belangrijk, ERGOQUIP weet hier alles van!

1 min read

Bij ERGOQUIP kunt u terecht voor een goede kwaliteit producten en voor een goede service. ERGOQUIP Nederland is een groothandel gespecialiseerd in de verkoop en het adviseren van Ergonomische meubels. De meubels hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding. De meeste producten worden geleverd aan scholen, kantoren en werkplaatsen. Zij verkopen bijvoorbeeld een zadelstoel die wordt gebruikt bij de kapper en kassastoelen voor bij de supermarkt.


Wat is een zadelstoel?

De zitting van deze stoel heeft de vorm van een zadel. De zitting van deze stoel is zo ontworpen dat deze de persoon die hier op zit de juiste natuurlijke houding aanneemt. De rug zit recht en de voeten staan plat op de grond. Het verkeerd zitten op stoelen kan zorgen voor heftige rugpijn of vermoeidheid. Als u een zadelstoel koopt bij ERGOQUIP weet u zeker dat u een gezonde houding heeft bij gebruik van de stoel.

 

Kom gerust bij ons langs

Heeft u vragen over onze producten of wilt u een product uittesten? U bent van harte welkom bij ons magazijn. Hier kunnen wij samen met u kijken naar producten en u advies geven. Wij hopen u te kunnen helpen bij het vinden van de juiste producten.