De lekkerste koffiebonen zakelijk bestellen

1 min read
koffiebonen zakelijk

Nog nooit hebben wij zulke lekkere koffiebonen zakelijk besteld. Altijd kregen wij van een vaste leverancier koffie geleverd, maar deze was nooit echt lekker. Omdat wij aan een contract vastzaten en hiermee een minimale bestelling moesten bestellen per maand, konden wij hier niet onderuit.

Echter toen wij als proef een pakket koffie bestelde via Caffè Duo, wisten wij wat ons te doen stond. Wij moesten zo snel mogelijk van dit contract afkomen en dat is ons onlangs gelukt. Aangezien er een prijsverhoging kwam, was dit voor ons de kans om dit contract op te zeggen.

Heerlijke koffiebonen zakelijk besteld

Vanaf het moment dat wij het contract bij de oude leverancier op gezegd hadden. drinken wij nu alleen maar heerlijke koffie. Voordeel is dat je bij Caffè Duo geen contract hebt en vrij bent om hier een bestelling te plaatsen. Een ander voordeel is dat hier ook geen minimale afname is. Bestel je voor een bedrag van meer dan €50,- dan is de bezorging gratis. Binnen 1 à 2 werkdagen heb je de bestelling al in huis en dat is erg snel.

Inmiddels hebben wij al diverse smaken gekocht en alles is bijzonder lekker. Door de enorme keuze die je hier hebt zorgen wij ervoor dat er elke keer een vaste smaak is en een nieuwe smaak.