Blij met mijn nep leren jasje

Mijn nep leren jasje is echt onmisbaar in mijn garderobekast. Ik kocht hem twee jaar geleden en heb hem al ontelbare keren gedragen. Ik vind leer ontzettend mooi, maar heb nogal moeite met dierenleed. Daarom is dit jasje voor mij ideaal. Echt een basis item voor iedere vrouw als je het mij vraagt. De jas is tijdloos, chic, makkelijk te combineren en ideaal in verschillende seizoenen.

Kleur is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur

Ik zie dat veel vrouwen een bruine leren jas dragen. Zelf heb ik uiteraard ook een jas in die kleur. Maar ik wil eerlijk vertellen dat het daar niet bij blijft. Ik heb hem ook in het zwart. Deze kleuren zijn ideaal wanneer je wilt combineren. Welk kledingstuk ik ook pak uit mijn kast, een van deze twee jasjes past er vrijwel altijd bij. Ik ben blij dat ik de jassen in een redelijk grote maat heb gekocht. Ik heb het namelijk nogal snel koud. Nu kan ik gemakkelijk een trui aantrekken zonder dat mijn jasje niet meer past. Ook met een redelijk dikke trui krijg ik de rits nog fatsoenlijk dicht.

Previous Article
Next Article