Asbestsaneerder Utrecht

1 min read
asbestsaneerder Utrecht

Ben jij op zoek naar een baan als asbestsaneerder Utrecht dan ben je bij ons aan het juiste adres. De laatste tijd komen er steeds meer vacatures als asbestsaneerder dit komt, omdat er ook steeds meer asbest wordt verwijdert.

asbestsaneerder Utrecht

Waarom wordt asbest verwijdert 

Tot in de jaren 80 is veel asbest gebruikt, omdat mensen toen nog niet goed wisten wat de gevolgen van asbest kunnen zijn. Tegenwoordig wordt er weinig asbest meer gebruikt, maar er moet nog wel veel asbest worden verwijdert. Asbestplaten zijn op zich niet gevaarlijk het wordt pas gevaarlijk op het moment dat de asbest niet goed verwerkt wordt. Als losse asbestdeeltjes in de lucht komen wordt het pas gevaarlijk voor het milieu. Voordat je begint met het verwijderen van asbest is het belangrijk dat je eerst goed geïnventariseerd hebt.

Welke werkzaamheden voert een asbestsaneerder uit

Als beroep asbestsaneerder Utrecht ben je continu bezig met het verwijderen van asbest op verschillende plaatsen. Het leuke aan dit beroep is dat iedere project weer verschillend is. Meestal ben je met je team op daken bezig met het saneren van Asbest. Vind jij het dus leuk om in teamverband te werken dan is deze baan iets voor jou.