Alles over het merk In Gold We Trust

2 min read

In gold We Trust is een relatief nieuw merk, dat sinds enkele jaren te verkrijgen is. Hieronder worden bijvoorbeeld sweaters verkocht. Deze zijn kwalitatief goed. Ze worden gemaakt van 100% katoen en zijn voor mannen gemaakt. Er worden van ditzelfde merk nog andere kledingstukken verkocht, op deze website bijvoorbeeld. In deze blogpost wordt er meer informatie gegeven over In Gold We Trust en wordt er nog extra informatie gegeven!

Het begin

Eric Franze is begonnen met het merk. Hij ging terug naar school om te leren hoe hij kleding moest maken en ontwerpen, waarbij hij verschillende stages liep. Bij een van deze stages, bij Tailors AND Co, leerde hij hoe je een eigen kledingmerk opzet. Uiteindelijk begon hij merk Franzel Amsterdam. Zelf noemen ze het de lingerie voor mannen. Oftewel: “Een kleding op maat is voor een vrouw wat lingerie voor mannen is.” Eric vindt het erg belangrijk om kleding op maat te maken en hij dan ook veel tijd besteed hieraan. Ook besteden hij veel tijd aan het ontwerpen van patronen en tekenen.

Franzel Amsterdam

Door hard te werken en je niet te laten tegenhouden, kun je ergens komen. Het merk, Franzel Amsterdam, is op deze inspiratie gemaakt. De eerste collectie werd op de Fashionweek gehouden. Zelf zegt Eric de collecties gemaakt te hebben voor de toekomst en de meest comfortabele hoodie ooit te willen ontwikkelen

In Gold We Trust

De eerste collecties, van het merk, heet In Gold We Trust trui. Het merk begon met shirts en In Gold We Trust trui, die binnen een week allemaal uitverkocht waren. Het merk werd daarna bekend in Nederland, maar ook in het buitenland. Uiteindelijk is In Gold We Trust is een onderdeel geworden van Fanzel Amsterdam. Het merk wil iets creatiefs en innovatiefs toevoegen aan de mode. De kleding wordt gemaakt met materialen uit Amsterdam. Het merk ziet kwaliteit boven alles.